Prva strana
Općinska uprava
Tenderi
O Srebreniku
Privreda
Kultura
Sport
Kontakt info
Linkovi - Veze
 
Elektronski registar
Konačna lista korisnika sanacije stamb. jedinica oštećenih u poplavama po pozivu od 29.10.2014. g.
21 Mar 2015
ImageDrugostepena komisija za rješavanje po prigovorima na Rang listu kandidata za sanaciju stambenih jedinica oštećenih u poplavama po javnom pozivu od 29.10.2014.godine je nakon obilaska terena i rješavanja prigovora sačinila konačnu listu koju u pdf. formatu možete preuzeti ovdje: Konacna rang lista Srebrenik.pdf (1.10 MB).
saznaj više...
Sutra prva utakmica Gradine Herceg za ulazak u odbojkašku Premijer ligu
20 Mar 2015
OK Gradina-Herceg Srebrenik
OK Gradina-Herceg Srebrenik
Prva polufinalna utakmica play-offa se igra u subotu, 21.03.2015. godine, u SRC u Srebreniku, sa početkom u 18:00 sati. Na domaćem terenu će odbojkaši "Gradina-Herceg" iz Srebrenika dočekati drugoplasirane igrače grupe Jug OK „Bosna“ Sarajevo. Podsjećamo vas da je uigrana ekipa OK „Gradina-Herceg“ završila sezonu bez poraza, te se tako plasirala u Play off, u borbu za ulazak u Premijer ligu. Odbojkaši iz Srebrenika su ove godine vrijedno radili, trenirali, borili se i na korak su do ulaska u elitno takmičenje BiH, zato im je sutra podrška mnogo bitna. Bez ikakve dileme vam OK „Gradina-Herceg“ obećava da će dvorana Srebrenika sutra prštati od kvaliteta prijema, smeča, servisa, borbe, dinamike i nadamo se na kraju i radosti pobjede. 
saznaj više...
Najava projekta MUP-a TK - Put u sigurnu budućnost
20 Mar 2015
ImagePolicijski komesar MUP-a TK-a je inicirao provedbu projekta „PUT U SIGURNU BUDUĆNOST“, koji će biti realizovan na području Tuzlanskog kantona.  U periodu mart – maj 2015. godine od strane službenika zaduženih za Projekat rad policije u zajednici (RPZ) biti će sprovedena Anketa među osam kategorija: građanstvom, načelnicima općina i općinskim vijećnicima, vjerskim institucijama, direktorima osnovnih i srednjih škola, direktorima preduzeća, povjerenicima mjesnih zajednica, povratničkom populacijom i nevladinim organizacijama. Cilj ankete je sagledati percepciju i mišljenje građana i navedenih organizacija o radu policije, prikupiti prijedloge i sugestije na osnovu kojih bi se donio Strateški plan o daljim aktivnostima Uprave policije u narednom periodu, sa ciljem stvaranja još povoljnijeg sigurnosnog okruženja za naše građane. S tim u vezi pozivamo građane Srebrenika  i navedene institucije da se aktivno uključe u realizaciju navedenog projekta. 
saznaj više...
Uhvaćen kradljivac metalnih profila sa dalekovoda u Lisovićima i Donjem Potpeću
20 Mar 2015
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Dana 18.03.2015. godine PS Srebrenik je zaprimila prijavu da je u vremenskom periodu od 15. do 18.03.2015. godine na području općine Srebrenik, od strane jednog ili više NN lica, izvršeno krivično djelo Teška krađa na štetu „Elektroprijenosa BiH“ (demontiranje i otuđenje više metalnih ploča i profila sa tri dalekovodna stuba). Policijski službenici su, postupajući po zaprimljenoj prijavi, poduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog KD-a, pri čemu su došli do saznanja o mogućem izvršiocu istog, a radi se o E.Z., rođen 1995. Godine, nastanjen na području općine Srebrenik. U službenim prostorijama izvršena je kriminalistička obrada nad E.Z., koji je policijskim službenicima dobrovoljno predao otuđene predmete. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac, a nakon kompletiranja predmeta protiv E.Z. će Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona biti podnesen Izvještaj, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD Teška krađa iz člana 287. stav 1. tačka b. Krivičnog zakona FBiH.
saznaj više...
Javni poziv za angažovanje volontera u pravnim subjektima na području općine Srebrenik
19 Mar 2015
ImageNa osnovu člana 28. Zakona o radu („Službene novine FBiH“, broj: 43/99, 32/00 i 29/03), Odluke  Općinskog vijeća Srebrenik o obavljanju volonterskog rada nezaposlenih osoba sa visokom  i višom stručnom spremom broj: 01-85/10 od 27.02.2010. godine („Sl. glasnik općine Srebrenik“ broj: 1/10) i Odluke o izmjenama i dopunama odluke o obavljanju volonterskog rada nezaposlenih osoba sa visokom i višom stručnom spremom broj: 01-409/11 od 18.05.2011. godine,  Služba za boračko-invalidsku zaštitu i društvene djelatnosti raspisuje Javni poziv za angažovanje volontera u pravnim subjektima na području  općine Srebrenik, koji u pdf. formatu možete preuzeti ovdje: javni poziv-volonteri-novi 2015.pdf (109.78 KB).
saznaj više...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 6 - 10 od 1433
Savez općina i gradova Federacije BiH
Savez općina i gradova Federacije BiH
Vlada Tuzlanskog kantona
Vlada Tuzlanskog kantona
Agencija za državnu službu FBiH
Agencija za državnu službu FBiH
Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH
Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH
Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA)
Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA)
BiH Auto Moto Klub
Mladi.Info
Dany d.o.o. Srebrenik
Dany d.o.o. Srebrenik
sponzor stranice
Da li ste za prelazak matičnih ureda iz MP-a u Srebrenik