Prva strana
Općinska uprava
Tenderi
O Srebreniku
Privreda
Kultura
Sport
Kontakt info
Linkovi - Veze
 
Elektronski registar
Javni oglas za izbor predsjednika i članova UO JZU Dom zdravlja i Apoteke Srebrenik
21 May 2015
ImageNa osnovu člana 8. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i Hercegovine („Službene novine FBiH“, br.12/03, 34/03 i 65/13), člana 3. Odluke o uslovima i kriterijima u postupku imenovanja u Upravni odbor zdravstvene ustanove u vlasništvu općine Srebrenik („Službeni glasnik općine Srebrenik“, br.1/11 i 4/12) Općinski načelnik objavljuje   Javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova Upravnog odbora JZU Dom zdravlja Srebrenik i jednog člana Upravnog odbora JZU Gradska apoteka Srebrenik. Kompletan tekst Javnog oglasa u pdf. formatu možete preuzeti ovdje: oglas jzu dz i apoteka srebrenik.pdf (76.46 KB).
saznaj više...
Novi računari za OŠ Duboki Potok
20 May 2015
ImageNakon završene nagradne igre BH Telecom “Zašto je moja škola cool” počela je podjela računara za škole pobjednike tog takmičenja. Jedan od dobitnika je i OŠ Duboki Potok koja je ovih dana i dobila ovu vrijednu donaciju.  “Kabinet informatike nam je bio u veoma lošem stanju kao i zastarjela računarska oprema, tako da će ova donacija sigurno doprinijeti povećanju kvalitete nastave u OŠ Duboki Potok. Zahvalio bih se BH Telecomu ali i svima koji su podržali ovu akciju” izjavio je direktor škole Edis Bajrektarević. Ukupno je dodijeljeno pet desktop računara uz dva multifunkcionalna uređaja.  (srebrenik.net)
saznaj više...
Sjajan uspjeh mladih pijanista iz Srebrenika
20 May 2015
Brašnjić Jasmin sa nagrađenim učenicima
Brašnjić Jasmin sa nagrađenim učenicima
Učenici Osnovne muzičke škole Srebrenik Dino Husić (III) u klasi prof. Brašnjić Jasmina i Mahir Mustafić (IV) u klasi prof. Džombić Emira, na prestižnom takmičenju mladih pijanista uspjeli su ostvariti odlične rezultate i osvojiti dva 3. mjesta. Međunarodno muzičko takmičenje “SIMC 2015″  je održano periodu od 13. do 17. maja. Ove godine na takmičenje se prijavilo 300 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Makedonije i drugih zemalja iz okruženja. Takmičenje se odvijalo u disciplinama klavir solo (I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII kategorija) i klavir duo (kategorije:A,B,C,D,E), a žiri koji je ocjenjivao takmičare je bio sastavljen od najuglednijih pijanista i pedagoga iz regiona, i to: Klavir solo – I, II, III kategorija Klavirska dua – A, B kategorija Olga Borzenko, Srbija
Detalj sa nastupa
Detalj sa nastupa
Nedžmija Omerćehajić, Bosna i Hercegovina Marija Maksimova, Makedonija Neven Šobajić, Srbija Predrag Šantek, Hrvatska Klavir solo – IV, V, VI, VII, VIII kategorija Klavirska dua – C, D, E, F kategorija Jokut Mihailović, Srbija Aleksandra Romanić, Njemačka Đorđe Stanetti, Hravatska Branko Penčić, Srbija Aleksandra Radosavljević, Republika Srpska -BiH Pobjednici ovogodišnjeg takmičenja su: Ana Kovačević (VIII kategorija) iz Beograda i Vasilije Pucar (II kategorija). Čestitamo učenicima i njihovim nastavnicima na ovom uspjehu.  (ntv jata)
saznaj više...
Održana izložba pasa Srebrenik Dog Shows 2015
20 May 2015
ImageNa prekrasnom terenu gradskog stadiona u Srebreniku u nedelju 17.05.2015 održana je kinološka manifestacija “Srebrenik Dog Shows 2015”, u organizaciji Kinološkog društva "Tornjak" Srebrenik i Bosanskog kinološkog saveza. Navedena manifestacija se sastojala od državne izložbe pasa svih pasmina CAC BIH SREBRENIK i Klupske izložbe autohtonih pasmina. U katalogu izložbe bilo je upisano ukupno 152 psa, raspoređenih u 45 pasmina. Sudijsku listu su činili međunarodni sudac Refet Hadžić (BiH), međunarodni sudac Dragan Stojanović (BiH), Imagenacionalni sudac Zlatko Mešić (BiH), nacionalni sudac Mirsad Šabanović (BiH), nacionalni sudac Aleksandra Rag (BiH). Delegat manifestacije ispred Bosanskog kinološkog saveza je bio nacionalni sudac Damir Šerak. Svim plasiranim u revijalnom programu, uručeni su pehari i prekrasne rozete, kao i svim prvacima pasmina. Najljepšim psom izložbe proglašen je tornjak Tarzan Ben Quick u vlasništvu Ruzmira Čorhasanovića iz Orašja, koji je ujedno i pobjednik Klupske izložbe autohtonih pasmina. Drugo mjesto pripalo je njemačkom ovčaru Zambia Von Chipsy Taim u vlasništvu Benjamina Jašarevića iz Gradačca, a treće mjesto je pripalo Njemačkom oštrodlakom ptičaru u vlasništvu ImageElnada Berbića iz Odžaka. U revijalnom programu se birao i najljepši mladi pas izložbe. Prvo mjesto je pripalo rottweileru Sheri Brčko Star u vlasništvu Alana Čatovića iz Brčkog, drugo mjesto tornjaku Lange u vlasništvu Roberta Filipovića iz Karlovca, te treće mjesto samojedu Bona Small Bear u vlasništvu Irme Hot iz Tuzle. " Ova manifestacija je poslala kinološkom svijetu pozitivnu sliku o Srebreniku, dali smo sve od sebe da dokažemo da Srebrenički kinolozi znaju i umiju organizirati ovakvu vrstu manifestacije. Organizacija nije trajala ni dan ni sedmicu, ona je živjela sa nama nekoliko mjeseci. Zahvaljujem svim Imagenašim sponzorima koji su nam ovo  omogućili, a posebne zahvale idu  načelniku općine Srebrenik Nihadu Omeroviću i njegovom savjetniku Nerminu Jašareviću. Zahvaljujem i izlagačima, njihovo zadovoljstvo je naš rezultat." izjavio je za NTV JATA Almir Ibrić, predsjednik Kinološkog društva "Tornjak" Srebrenik.  (ntvjata i bportal.ba)
saznaj više...
Potpisani tripartitni ugovori između općine Srebrenik, Federalnog Fonda i korisnika
20 May 2015
Detalj sa potpisivanja ugovora
Detalj sa potpisivanja ugovora
Dana 19.05.2015. godine, u Srebreniku su potpisani tripartitni ugovori između općine Srebrenik, Federalnog Fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji FBiH i naša 22 sugrađanina. U ime Fonda ugovore je potpisao direktor Jasmin Jaganjac, a u ime općine Srebrenik, općinski načelnik Nihad Omerović. Pomoć je obezbijedio Fond putem donatorskih sredstava u pojedinačnom iznosu od 35.000 KM a već od narednog dana će sredstva biti operativna i isplaćena u četiri rate. Općina Srebrenik je obezbijedila placeve i sve potrebne priključke za nove kuće. Općinski načelnik Nihad Omerović zahvalio se direktoru Fonda i njegovim saradnicima na posjeti i obezbijeđenoj pomoći za 22 porodice, izrazivši nadu u nastavak zajedničkog djelovanja i obezbjeđenjeImage pomoći i za druge naše sugrađane, kojima treba novi krov nad glavom. Direktor Fonda Jasmin Jaganjac se zahvalio na toplom prijemu i saradnji koja je ostvarena sa općinom Srebrenik, kao i na strpljenju i razumijevanju naših sugrađana, koje su pokazali vezano za okončavanje svih potrebnih procedura. Naši sugrađani čiji su domovi uništeni u prošlogodišnjim klizištima nisu krili svoje zadovoljstvo činom potpisivanja ugovora jer će moći iskoristiti povoljno vrijeme i građevinsku sezonu kako bi do jeseni završili svoje kuće i uselili se sa porodicama u nove domove.
 
 
Ugovori su potpisani sa sljedećim osobama: 
 
1.Bajrić Delija
2.Bajrić  Edin
3.Bajrić  Dževad
4.Zukanović Almir
5.Bajrić Mulaga
6.Mujkanović Hatidža
7.Dedić Sakib
8.Fejzić Mehmed
9.Halilović  Velid
10.Hasić  Ferhat
11.Hrnjić Ajka
12.Islamović Fehzad
13.Kraljević Hatidža
14.Krdžić  Munib
15.Osmanović Sedin
16.Zukanović Jasmin
17.Zahirović Fahrudin
18.Poljaković Sadil
19.Poljaković Nadil
20.Poljaković Safer
21.Poljaković Sakib
22.Poljaković Sadik
saznaj više...
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća > Kraj >>

Rezultati 6 - 10 od 1444
Savez općina i gradova Federacije BiH
Savez općina i gradova Federacije BiH
Vlada Tuzlanskog kantona
Vlada Tuzlanskog kantona
Agencija za državnu službu FBiH
Agencija za državnu službu FBiH
Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH
Institucija ombudsmena za ljudska prava BiH
Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA)
Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH (FIPA)
BiH Auto Moto Klub
Mladi.Info
Dany d.o.o. Srebrenik
Dany d.o.o. Srebrenik
sponzor stranice
Da li ste za prelazak matičnih ureda iz MP-a u Srebrenik